Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - خطر تخریب دیوار برخی از مدارس سطح شهر سنندج در حالی در بیخ گوش دانش‌آموزان بوده که مشخص نیست مسئولان چه برنامه‌‌ای برای ساماندهی مشکلات این حوزه دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مدارس فرسوده یا تخریبی جزو ساختمان‌هایی بوده که عمر مفید خود را دست داده‌اند. مدارسی که همچنان تا قبل از این شرایط کرونایی در بیشتر مناطق کشور از جمله استان کردستان میزبان دانش‌آموزانی بوده که خطر ریزش و تخریب آنها همچنان وجود داشته و باعث ترس و وحشت دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای آموزش و پرورش استان کردستان در حالی بعدازظهر امروز در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد که علیرضا کاظمی سرپرست شهرداری سنندج به وضعیت نامناسب دیوار یکی از مدارس سطح شهر سنندج اشاره کرد و افزود: در حوزه مناطق کم‌برخوردار همچون کمربندی 17 شهریور و خیابان پیشمرگان مسلمان کرد چندین مدارس با دیوارهای متروکه وجود دارد که در حال ریزش است. امیدوارم اعتباری برای بازسازی اختصاص داده شود، چراکه بسیار خطرناک است.

استاندار کردستان نیز در پاسخ به این نگرانی، با اذعان به اینکه اگر اتفاق ناگواری بیفتد همه ما باید پاسخ‌گو باشیم، اظهار داشت: با ساخت هزار مدرسه، نمی‌توانیم تاوان مرگ یک دانش‌آموز را بدهیم.

وی دستور بازسازی دیوار این مدارس سطح شهر سنندج را به مسئولان آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس داد و گفت: باید در اسرع وقت این کار انجام شود.

استاندار کردستان تصریح کرد: برای جلوگیری از هرگونه تخریب و خسارت زیان‌باری 2 میلیارد تومان در نظر گرفته می‌شود.

رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اهمیت پروژه مهر و ضرورت تمهید مقدمات برای بازگشایی مدارس و آغاز سال‌تحصیلی جدید اظهار کرد: کارگروه‌های مختلفی برای فراهم کردن فضا ویژه تحصیل دانش‌آموزان در یک محیط امن تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های حوزه سلامت تا کنون نزدیک به 85 درصد معلمان آموزش و پرورش استان واکسینه شده‌اند، افزود: فراهم کردن فضاهای آموزشی مهم‌ترین دستور کار این اداره است که انتظار می‌رود نوسازی مدارس با همکاری سازمان برنامه و بودجه و راه و شهر سازی پیگیری‌های لازم را انجام داده و پروژه‌های نیمه‌تمام تا اول مهر به بهربرداری برسد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با ذکر اینکه در بحث ساماندهی نیروی انسانی اقدامات خوبی صورت گرفته است، گفت: حدود 85 درصد از دانش‌آموزان از طریق سامانه درخواست خرید کتاب را ثبت کرده و 15 درصد باقی مانده نیز تا شهریورماه انجام خواهد شد.

وی از موفقیت دانش‌آموزان کردستانی در عرصه‌های مختلف علمی خبر داد و خاطر نشان کرد: از 532 نفر دانش‌آموزان کل کشور در مرحله دوم المپیات نانو 114 نفر یعنی حدود 22 درصد کل حجم موفقیت در کشور به استان کردستان مربوط بوده، که در 5 سال اخیر همچنان این موفقیت را داشته‌اند.

قربانی اظهار کرد: امیدوارم با تلاش دانش‌آموزان و تشویق خانواده‌ها و پیگیری همکاران ما در آموزش و پرورش این برند حفظ و تدام داشته باشد.

استاندار کردستان: پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی در کردستان تکمیل شودآیا مدارس استان کردستان در مهرماه 1400 بازگشایی می‌شود؟

افشین خوشگوار، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: نظافت محیط و مدارس و راه‌های پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از طریق انجمن و مربیان به صورت ویژه تا قبل از مهرماه مورد برسی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه کارگروه نظارت بر بهداشت محیط تشکیل و تمام مدارس استان از لحاظ سلامت محیطی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: همه مدیران مدارس تا 15 شهریورماه باید نارسایی و کمبودهای موجود درمدارس را مرتفع کنند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کردستان اعلام کرد: اعتباراتی با مشارکت سازمان نوسازی مدارس، جهت بهسازی و نوسازی 70 سرویس بهداشتی، 209 سرویس بهداشتی و روشویی تخصیص داده شده و 261 مورد در حال فراخوان است.

خوشگوار با بیان اینکه اعتبارات لازم برای خرید اقلام بهداشتی در اختیار مدیران مدارس روستاها و نواحی محروم قرار داده می‌شود، عنوان کرد: در مجموعه آموزش پرورش مسئولیت برنامه‌های حوزه سلامت برعهده 200 مربی بهداشت است که توامندسازی کردن آنها با 80 ساعت دوره خدمت از مرداد ماه آغاز و تا 15 شهریورماه به پایان خواهد رسید.

مهدی نامدار، معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این جلسه به پروژه مهر اشاره و اظهار داشت: پروژه مهر یک دستورالعمل وزارتی برای بازگشایی بهینه مدارس است که از 15 خرداد ماه آغاز و از مجموعه چندین ستاد مدارس در زمینه‌های مختلف ازجمله اداری- مالی، نقل و انتقالات، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت نام دانش‌آموز، تهییه کتب درسی، موضوعات بهداشتی و اداری که لازمه یک مدرسه شاداب است در این تابستان به صورت سیستماتیک و تیمی فعالیت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه همه دانش‌آموزان باید از تمامی امکانات لازم برخودار باشند، گفت: تنها دغدغه عوامل آموزش و پرورش پیشگیری از شیوع بیماری کرونا است.

نامدار با طرح این سوال که آیا ستاد کرونا برای بازگشایی مدارس تصمیمی خواهند گرفت یا خیر، اذعان کرد: خانواده‌ها برای حضور دانش‌آموزان در مدارس مردد هستند، امیدوارم این وضعیت هرچه سریع‌تر به اتمام برسد چراکه تعطیلی مدارس در یک سال و نیم اخیر بر روی کیفیت آموزش و سواد دانش‌آموزان تاثیر منفی داشته است.

حال از آنجا که روز به روز به آغاز سال‌تحصیلی جدید نزدیک می‌شویم، سوالی که اینجا مطرح است در صورت بازگشایی مدارس، مسئولان چه تدبیری برای جلوگیری از تخریب چنین مدارس فرسوده‌ای در سطح شهر اندیشیده‌اند؟

انتهای پیام/484/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان کردستان کردستان نیز دانش آموزان سطح شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از تصویب نقشه راه اجرایی سازی سند تحول بنیادین خبر داد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با حضور در برنامه جهان آرا  گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در آموزش و پرورش کاشتند سالها بعد معاونت پرورشی و فرهنگی به طور رسمی در ساختار آموزش و پرورش شکل گرفت این ساختار تا سال ۱۳۸۰ مستقر بود تااینکه معاونت پرورشی و فرهنگی منحل و ساختار سازمان دانش آموزی جایگزین شد.

وی افزود: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی نگاشته می‌شود و این معاونت برمی گردد در این سالها و ۱۸ سال بعد از احیای معاونت پرورشی و فرهنگی مقام معظم رهبری نکات مهمی را در حوزه پرورشی اشاره و عدم رضایت خودشان را از وضعیت پرورشی در آموزش و پرورش اعلام کردند.

پورثانی ادامه داد: مقام معظم رهبری نکات دقیقی را در دیدار با معلمان فرمودند چراکه معاونت پرورشی و فرهنگی در دولت جدید یکی از اساسی‌ترین و مهمترین معاونتهای آموزش و پرورش است و در بین همکاران معاونت تربیتی شناخته می‌شود.

وی اظهار کرد: برنامه ریزان سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش را به عنوان وزارت تربیت رسمی پیشنهاد کرده بودند در سند تحول بنیادین کلمه آموزش و پرورش پیدا نمی‌شود و تمام کلمات به تربیت ختم می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین با توجه به مبانی دینی و تربیتی نگاشته شده است اما با تحقق آن فاصله داریم در صورتی که همکاران در مدارس تلاش می‌کنند که تربیت محقق شود.

وی ادامه داد: در دولت قبل سند ۲۰۳۰ بررسی شد تا در آموزش و پرورش نهادینه شود اما در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی افتاد که راه و حرکت ما در مسیر باشد؛ در شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه سند مطرح شده که مطالبه چندین ساله مقام معظم رهبری نیز بوده است با تصویب سند پرورشی و نقشه راه معتقدیم مسیر تربیت مشخص می‌شود.

وی درباره آسیب به موضوع تربیت با تعدد مدارس گفت: عدالت آموزشی با تنوع مدارس سازگار نیست؛ ماده واحده‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است تا کاهش تنوع مدارس در نظام آموزش و پرورش شکل بگیرد با تصویب این امر، مسیر بهتری در پیش خواهیم گرفت.

وی درباره برنامه ریزی آموزش و پرورش برای تربیت نیروی موثر تربیتی گفت: معتقدیم در جایی که ساختمان مدرسه فرسوده است می توان درس خواند محتوا اگر صد در صدی نبود می توان درس خواند اما اگر معلم تراز نباشد نمی توان درس خواند. 

معاون پرورشی و فرهنگی افزود: طی سال های اخیر جذب نیروی پرورشی در آموزش و پرورش نداشتیم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت آزمون استخدامی جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی بعد از ۱۵ سال برگزار می شود چراکه ۵۰ درصد مدارس مربی پرورشی ندارند.

وی تاکید کرد که کیفیت استخدام نیز مهم است در سال هایی قریب به ۳۰۰ هزار نیروی انسانی وارد آموزش و پرورش می کردیم که از مبادی تربیت معلم نبوده اند لذا در سال گذشته کانون های ارزیابی در کشور مستقر شدند این کانون ها ابزارهایی دارند تا معلمان را ارزیابی کنند تا اگر نیرویی توانمند بود وارد آموزش و پرورش شود.

وی اشاره کرد: ارتقای وضعیت معلمان نکته بعدی است نظام رتبه بندی معلمان برای این موضوع پیاده شد که تلاش و کار علمی همکاران دیده شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با تاکید براینکه جوش درونی مربی تربیتی مهم است گفت: در بحث ارزشیابی همکاران باید نسبت به فعالیت همکار امتیاز ویژه دهیم تکلیف برنامه هفتم دادن کارنامه رشدی تربیتی در کنار کارنامه تحصیلی به دانش آموزان است.

پورثانی اضافه کرد: در نظام ارزیابی شاخص‌هایی تعیین کرده‌ایم و به مربیان امتیاز می‌دهیم. همچنین منزلت و ارزش به کار معلمی که کار تربیتی می کند مدنظر است.

وی اظهار کرد: نظام ارزشیابی در آموزش و پرورش در حال اجراست اما ورود شاخص‌های تربیتی تغییر کرده است امروزه یک معلم برای ارتقای رتبه باید شاخص‌هایی را بگذراند.

پورثانی از افزایش برگزاری اردوی دانش‌آموزی خبر داد و گفت: گفتمان سازی و انتظار عمومی از آموزش و پرورش مطالبه امروز مقام معظم رهبری است تا کار تربیتی جدی در مدارس صورت بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • ۴۳ هزار معلم آموزش دانش‌آموزان استان کرمان را به‌عهده دارند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان